""

Öğretmenler yemekte bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:02

Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Sorgun Belediyesi geçen hafta kutlanılan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, İlçe ve bağlı köy okullarında görev yapan öğretmen ve aileleri onuruna yemek verdi.

Öğretmenler yemekte bir araya geldi
Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:00

Safa Sorgun Otelde düzenlenen yemeğe Çekerek Kaymakamı aynı zamanda Sorgun Kaymakam Vekilliği görevini sürdüren Mesut Tabakçıoğlu, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Metin Gezer, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Merkez ve köy okullarında görev yapan öğretmenler, emekli öğretmenler ve aileleri katıldı.
Kaymakam Vekili Mesut Tabakçıoğlu, yemek sonrası yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Tabakçıoğlu, öğretmenlerin değerini ve öğretmenlik mesleğinin kutsallığına vurgu yaparak eğitimli nesillerin yetişmesi için çaba sarf eden tüm öğretmenleringününü kutladı.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise böylesi bir günde öğretmenlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Şimşek,” Bu ülkeye güven veren, geleceğimizi emanet ettiğimiz bir nesil inşa eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Öğretmenlik mesleği bana göre emekli olunabilecek bir meslek değil öğretmek ve öğrenmek hayatın her noktasında var olan ve asla son bulmayacak bir meslektir, öğretmenliği hayat gayesi edinen siz değerli öğretmenlerimiz ise inanıyorum ki bilinçli, özgüveni yüksek, vatanına milletine sevgi dolu, geçmişini unutmayan ve geleceğe umutla sarılan nesiller yetiştiriyorsunuz. Gözümüz hiç arkada değil. Bu vesile ile hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarını ve öğretmenlerimizi de rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum.
Öğretmenlik gönülden yapılan bir meslektir. Öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceğini gönülden şekillendirenlerdir. Elleri öpülesi öğretmenlerimiz bizim annemiz, babamız, dostumuz, arkadaşımız kısaca her şeyimizdir” diye konuştu.
BaşkanŞimşek, günün anısına emekli öğretmenlere hediye takdim ederek mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulundu.
Öğretmenler ise kendilerine yönelik düzenlenen yemek dolayısıyla Belediye BaşkanıAhmet Şimşek’e teşekkür etti. Program sonrası protokol üyeleri tarafından öğretmenlere çiçek takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.