""

Okul harçlıklarını Kızılay’a bağışladılar « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:23

Okul harçlıklarını Kızılay’a bağışladılar

Yozgat Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, Ramazan Ayı dolayısıyla okullarında stant açarak biriktirdikleri harçlıklarını Türk Kızılayı’na bağışladı.

Okul harçlıklarını Kızılay’a bağışladılar
Son Güncelleme :

05 Haziran 2018 - 7:00

Öğretmenleri öncülüğünde örnek bir kampanya başlatan Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, okul içerisinde Türk Kızılayı standı kurarak harçlıklarını ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak için bağış yaptılar. Ayrıca stantlarında Türk Kızılayı’nı tanıtıcı faaliyetlerde gerçekleştirdiler. Öğrenciler daha sonra oluşturdukları bağış kumbaralarını Türk Kızılayı Yozgat Şube Başkanı Ekrem İlker’e teslim etti.
Öğrencileri duyarlı davranışları dolayısıyla tebrik eden Türk Kızılayı Yozgat Şube Başkanı Ekrem İlker,”Sizin şu anda yaptığınız bağışın miktarından daha büyük ve yüce olan yardımseverlik duygunuzdur. Bu duyguyu size kazandıran ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum” dedi.
İlker,”Öğrencilerimizin kendi harçlıklarınızdan topladığı ve bağış olarak şubemize teslim ettiği paraları Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi insanlara öğrencilerimiz adına ulaştıracağız. Öğrencilerimiz, 150’üncü yılını yakın zamanda kutlayacağımız Türk Kızılayı’nın kocaman yürekli gönüllüleri olacaktır. Öğrencilerimize yürekten teşekkür ederim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.