""

Okul servis araçlarına denetim « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:52

Okul servis araçlarına denetim

Akdağmadeni İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri asayiş ve trafik tedbirleri kapsamında, özellikle öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçlarına yönelik denetim ve kontrol faaliyetlerine gerçekleştirdi.

Okul servis araçlarına denetim
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:19

İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan okul servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği kapsamında araçların ve şoförlerin uyum sağlaması gereken standartlar kontrol edildi.
Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir’de denetimlere katılarak okul servis şoförlerine uyarılarda bulundu. Ayrıca, servis şoförleri ile öğrencilere trafik güvenliği ve kuralları, emniyet kemeri takmanın önemi, araçta kendi yerlerine oturmaları gerektiği gibi konularda eğitimler verildi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.