""

OkuYOZ ödülleri verildi « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 17:14

OkuYOZ ödülleri verildi

Yozgat Valiliği koordinatörlüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan Başarı Yozgat’tan ESER projesi kapsamında düzenlenen OkuYOZ Projesi Mart ayı ödülleri sahiplerini buldu.

OkuYOZ ödülleri verildi
Son Güncelleme :

14 Nisan 2021 - 13:49

Düzenlenen ödül törenine Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, TSO Başkanı Sinan Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, veliler ve öğrenciler katıldı.
Vali Ziya Polat burada yaptığı açıklamada, “Bu projeye sadece kitap okumak olarak bakmamak lazım. Yaptığımız bu projeleri aileye, topluma dokunmak için yapıyoruz. Biz bu proje ile aileyi bir araya getiriyoruz. Proje ile aileler beraber kitap okuyor, beraber oyunlar oynuyor” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.