""

Oluközü’nde sözleşme sevinci « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 13:53

Oluközü’nde sözleşme sevinci

Oluközü Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Oluközü’nde sözleşme sevinci
Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 9:44

Oluközü Belediyesi’nde yapılan toplu iş sözleşmesinin ardından bir açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zarasız “Oluközü Belediyesinde çalışan sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimizin imzalanan toplu iş sözleşmesi ile yüzleri güldü.
Sendikamız ile Oluközü belediye başkanlığı arasında 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.
İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile emekçi kardeşlerimizin ücretlerine sosyal haklar hariç birinci yıl %13, ikinci yıl %13, zam yapıldı.
Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen başta Oluközü Belediye Başkanımız Sayın Hasan Aydınsoy’a ve işyeri sendika temsilcimiz Okan Ertek’e, sendikamız, şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.
İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Oluközü Belediyesi’ne ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN