""

Önemli toplantıya Milletvekili Şahan da katıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:07

Önemli toplantıya Milletvekili Şahan da katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ülkenin güvenliğine yönelik önemli konular ele alındı. Toplantıya, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan da katıldı.

Önemli toplantıya Milletvekili Şahan da katıldı
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2024 - 18:54

Toplantıya, Bakan yardımcıları, milletvekilleri, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü ve Sahil Güvenlik Komutanı gibi üst düzey yetkililerin de katılımıyla önemli konular masaya yatırıldı.
Başta terör örgütleri olmak üzere organize suç örgütleri, göçmen kaçakçılığı organizatörleri, uyuşturucu ticareti yapanlar ve suç unsurlarıyla yapılan mücadeleler toplantının merkezinde yer aldı. Ülkenin güvenliği ve halkın huzuru için yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, alınması gereken önlemler ve yapılması planlanan operasyonlar da detaylı bir şekilde ele alındı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’ın da katıldığı toplantı, ülkenin iç güvenliği ve kamu düzeni için önemli bir adım olarak kaydedildi. Şahan, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliği sağlamak adına yürütülen çalışmalara destek verme ve sorumluluk alma noktasında kararlılık mesajları verdi.
Toplantının sonunda, ülkenin iç güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması adına alınan kararların uygulanması ve operasyonların başarıyla gerçekleştirilmesi için tüm kurum ve birimlerin koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceği vurgulandı./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.