""

Online 23 Nisan şenliği « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:53

Online 23 Nisan şenliği

Yozgat Perihan Coşkun Adnan Vural Kızılay Anaokulu Öğretmeni Saliha Onur, Yarına Umutla Bakıyorum eTWİNNİNG projesi kapsamında öğrencilerini farklı illerdeki arkadaşlarıyla buluşturarak keyifli bir 23 Nisan Şenliğine imza attı.

Online 23 Nisan şenliği
Son Güncelleme :

27 Nisan 2021 - 11:44

Kuruculuğunu Samsun Bafra Kızılırmak Anaokulundan Sedef Gülşen’in Kurucu ortaklığını Yozgat Perihan Coşkun Adnan Vural Kızılay Anaokulundan Saliha Onur’un yaptığı Yarına Umutla Bakıyorum projesinin 23 Nisan Şenliğine ortakları Balıkesir/Edremit Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Yusuf Ateş ve öğrencileri, Balıkesir/Edremit Mimar Sinan İlkokulu öğretmeni Ayla M. Ateş ve öğrencileri, Ordu/Fatsa Şehit Sercan Öklük İlkokulu öğretmeni Hicran Albayrak ve öğrencileri, Bursa/Osmangazi Çukurca Fan Club İlkokulu öğretmeni Tuğba Sarucan ve öğrencileri, Aydın/Efeler Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Aysel Çam ve öğrencileri önleme bağlantı ile 23 Nisan şenliğini beraber şarkı, şiirler söyleyerek kutladılar. Salgın döneminde yapılan bu şenlik ile her türlü zorluğu birlikte atlatacağımızın mesajları verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.