""

Op. Dr. Yılmaz hasta kabulüne başladı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 23:49

Op. Dr. Yılmaz hasta kabulüne başladı

Yozgat Şehir Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ederek kaliteli sağlık hizmetlerini sürdürme çabasını sürdürüyor. Son olarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlaşmış Op. Dr. Gizem Yılmaz, hasta kabulüne başladı.

Op. Dr.  Yılmaz hasta  kabulüne  başladı
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 17:56

Hastane Başhekimi Uz Dr. Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada, yeni atanan hekimlerle hastanenin hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Başhekim Kozan, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçladıklarını vurgulayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hekimi Op. Dr. Gizem Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.
Op. Dr. Gizem Yılmaz’ın hasta kabulüne başlamasıyla birlikte, Yozgat Şehir Hastanesi’nin kadın sağlığı alanında uzmanlaşmış hekim kadrosu daha da güçlendi.
/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.