""

ORAN toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:35

ORAN toplantısı yapıldı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Yönetim Kurulu Mayıs ayı toplantısı Kayseri’de yapıldı.

ORAN toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2017 - 7:00

ORAN Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Sivas Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Davut Gül, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci katıldı.
Vali Davut Gül ORAN Kalkınma Ajansı’nın yaptığı diğer çalışalar hakkında da şu bilgileri verdi:
“Sivas ilinin UNESCO “Yaratıcı Şehirler Ağına” müzik alanında girmesi için ORAN koordinasyonunda Sivas Belediyesi ve ilgili diğer kurumların işbirliği ile başvuru yapılmıştır. Şehrimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına dahil olması tanıtım ve turizm açısında önem arz etmekte olup, gerekli her türlü takibat Ajansımız ve Sivas Belediyesi tarafından yapılmaktadır. 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Yozgat Valiliği öncülüğünde Ajansımız ev sahipliği ve organizasyonu ile Yozgat dışında yaşayan 130 Yozgatlı İş adamının katılımıyla “Yozgatlı İşadamları Zirvesi” düzenlenmiştir. Yozgat ilinin daha fazla yatırım çekmesi ve istihdamın artırılması amacıyla düzenlenen organizasyon başarıyla sonlandırılmış olup önümüzdeki dönemde Yozgat’taki mevcut OSB’ler ve yeni kurulacak olan Bozok OSB için çeşitli yatırım talepleri şimdiden alınmıştır. Zirvenin ilimiz açısında faydalı geçtiğini ve yeni işbirlikleri için de kapı açtığını belirtmek isterim.”
Vali Davut Gül’ün konuşmasının ardından ORAN Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı basına kapalı devam etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.