""

Organ bağışının önemi anlatıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:23

Organ bağışının önemi anlatıldı

3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanılan “Organ Bağışı Haftası” nedeniyle Yozgat Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta organ bağışının önemi anlatıldı.

Organ bağışının önemi anlatıldı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2016 - 7:00

Hafta etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli sempozyumlara katılan Yozgat Organ ve Doku Nakli İl Koordinatörü Mehmet Duman, Cumhuriyet Meydanında açılan organ bağışı standındavatandaşları bilgilendirildi. Bilgilendirmenin ardından bazı vatandaşlar duyarsız kalmayıp, organ bağışında bulundu.
Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:“Sağlıklı olan her vatandaşın, gelecekte bir gün kendisi ya da bir yakını için organ gerekebileceğini göz önünde bulundurarak, organ bağışında bulunması ve farkındalığın artırılması önemlidir.
3-9 Kasım Organ Bağışı nedeniyle tekrar böylesine kutsal bir mesajı gerek eğitim, gerek stantlar gerekse organ nakli bekleyen organların materyalleri ile gündeme taşımak istedik. Unutmayalım, bağışlanan her organ filizlenen bir hayattır”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.