""

Ortaöğretim Çalıştayı’nın finali yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:45

Ortaöğretim Çalıştayı’nın finali yapıldı

Yozgat’ta eğitim başarısının yükseltilmesi kapsamında il genelinde başlatılan Orta Öğretim Okul Türleri Çalıştayı’nın 7.ncisi gerçekleştirildi.

Ortaöğretim Çalıştayı’nın finali yapıldı
Son Güncelleme :

17 Mart 2017 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin, başkanlığında Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Bozok Üniversitesi Öğretim görevlileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, yönetici, öğretmen, öğrenci, veli, gazeteciler ve eğitim gönüllülerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
İlkini Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçeleride gerçekleştirilen çalıştay’a bugüne kadar 13 ilçenin katılımı sağlandı. Çalıştay’da, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin geleceğe yön verecek bireyler haline dönüşmesi gayesiyle eğitim öğretimi direkt etkileyen bir çok alanda yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri, alanında uzman ve deneyimli katılımcılar tarafından tespit edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.