""

“Ortaya karışık tiyatro” büyük ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 23:29

“Ortaya karışık tiyatro” büyük ilgi gördü

Sarıkaya Belediyesi tarafından organize edilen ve Yozgat Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Burak Öngel tarafından yazılan ve yönetilen “Ortaya Karışık” isimli tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

“Ortaya karışık tiyatro”  büyük ilgi gördü
Son Güncelleme :

15 Ocak 2018 - 7:00

Sarıkaya Sarızeybek Kültür Merkezi Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro salonunda düzenlenen Tiyatroya, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Tiyatro gösterisi sonunda hikayenin yazarı ve yönetmeni olan Burak Öngel yaptığı konuşmada katılımcılara ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Öngel bu zamana kadar Yozgat genelinde çıktıkları en güzel sahnenin burada olduğunu kaydederek yapılmasında emeği geçen Belediye Başkanı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel’de belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirtti.
Başkan Açıkel, sahneledikleri başarılı oyundan dolayı bütün oyuncaları kutlayarak Sarıkaya adına bu tür organizasyonların bundan sonra da yapılacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.