""

OSB’de üretilen Stor perde Türkiye’nin dört bir tarafına gönderiliyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:06

OSB’de üretilen Stor perde Türkiye’nin dört bir tarafına gönderiliyor

Yozgat Organze Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Çetinler Stor Perde, tüm üretimini Edirne’den Kars’a Türkiye’nin her köşesinde bulunan perdecilere göndererek, vatandaşlara ulaştırıyor.

OSB’de üretilen Stor perde Türkiye’nin  dört bir tarafına gönderiliyor
Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 7:00

1992 yılında Ankara’da kurulan ve üretim yerini 2013 yılında Yozgat Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 15 bin metre karelik alana taşıyan Çetinler Stor Perde, Yozgat’ta yaptığı, yüzde 100 Türk malı olan stor perdelerdenaylık 60 bin adet üreterek evlere renk katıyor.
Fabrika Sahibi İbrahim Çetin, yaptığı açıklamada stor perdenin yanı sıra rustik ve tül perde üretimi de yaptıklarını belirterek, “Fabrikamız son teknoloji cihazlarla donatıldı. 100 kişiye istihdam sağlayacak kapasitede. Ancak şuan 12 kişi ile üretim yapabiliyoruz. 12 kişi olmasına rağmen aylık 60 bin perde üretimi gerçekleştiriyoruz. Yurt içi pazarının dışında Kıbrıs ve Azerbaycan’da da bizim perdelerimiz kullanılıyor. ” dedi.
YATIRIMI KENDİ MEMLEKETİNE YAPTI
Firmanın Ankara’da 1992 yılında kurulduğunu ve üretimi Ankara’da gerçekleştirdiklerini dile getiren İbrahim Çetin, “Biz Yozgatlıyız. Neden kendi memleketimize bir katkımız olmasın dedik ve harekete geçtik. Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapısının tamamlanmış olması, teşvikleri ve ulaşım kolaylığını da düşündük. Memleketimize gelerek, 2013 yılında firmamızın üretim birimini Organize Sanayi Bölgesinde 15 bin metre kare alan içerisine kurduk. Yozgat’ın Anadolu’nun merkezi bir konumunda olması bize kısa sürede perde pazarına hâkim olma imkânı tanıdı. Şuanda ülkemizde perde üretimi yapan ilk beş firma arasındayız” ifadelerini kullandı.
TÜRK MALI ÜRÜNLER DİĞER TÜM
ÜRÜNLERDEN
DAHA KALİTELİ
Her alanda olduğu gibi perde pazarının da Çin istilası altında oluğunu vurgulayan Çetin, “Maalesef Çin malı ürünler bu pazarda söz sahibi haline geldi. Üstelik bu ürünler kalitesiz olduğu kadar kullanılan malzemelerden dolayı sağlığa da zararlı. Biz firma olarak yüzde 100 Türk ürünü ortaya çıkartıyoruz. Türk malı perdelerimiz, gücünü bu zengin Anadolu topraklarından alıyor. Çin malı gibi ürünler asla Türk malı perdelerimizle yarışacak konumda değil. Diğer konu ise merdiven altı atölyeler. Bunlarda aynı şekilde sektöre büyük darbeler vuruyor. Biz burada Çin malı ve merdiven altı atölyelerle savaşıyoruz. Vatandaşımızda Türk malı ürünleri tercih ederek bize olan güvenini gösteriyor. Bu güven bizi işlerimizi daha da kaliteli ve doğru yapma yolunda kamçılıyor” diye konuştu.
YOZGAT OSB İŞVEREN İÇİN BÜYÜK
FIRSATLAR SUNUYOR
Özellikle Yozgatlı işverenleri Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ne davet eden İbrahim Çetin, “Biz Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ni seçerken fırsatlarını, teşviklerini değerlendirerek karar verdik. Memleketimiz olan Yozgat’ın ekonomisine katkıda bulunmak istedik. Hazır alt yapısı, Türkiye’nin tam merkezinde bulunması, gelişmiş ulaşım ağı işlerimizi büyütmekte ve pazara açılmamızda büyük katkıda bulunmakta. Özellikle Yozgatlı işverenlerimizi memleketlerine gelerek yatırım yapmaya davet etmek istiyorum. Teşviklerden yararlanarak işlerinizi büyütürken memleketimizede katkıda bulunalım. Yozgat’ımız her türlü imkânı sunmakta” dedi.
BİZİMLE ÇALIŞACAK ELEMAN ARIYORUZ
Fabrikalarda son model cihazlar kullanılsa da insan gücüne her zaman ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Fabrika Sahibi İbrahim Çetin, “2013 yılında memleketimiz olan bu topraklara gelerek üretimimizi devam ettiriyoruz. Elbette her firma gibi bizim de ileriye dönük büyük hedeflerimiz var. Şuan sektörde ilk beş firma içerisindeyiz. Hedefimiz en iyisi olarak dünya pazarında söz sahibi olmak. Hedeflerimizi gerçekleştirmek içinde yetişmiş kalifiye elemanın olması gerekiyor. Şu aşamada fabrikamız 100 kişiyi istihdam edecek kapasitede, ancak kalifiye eleman eksikliğinden dolayı sadece 12 kişi çalışıyor. Bizimle çalışmak isteyenleri Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikamıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.
KİŞİYE ÖZEL PERDE
Evin tamamlayıcısı ve gözlere ilk çarpan ev eşyasının perde olduğunu söyleyen İbrahim Çetin, “Evi tam anlamıyla tamamlayan en değerli eşyanın perde olduğunu söylemek doğru olacaktır. Şüphesiz ki perde seçimi bu nedenle oldukça önemlidir. Evin dekoru denildiğinde de akla gelen ilk konu perdedir. Kapıdan içeri girildiğinde ilk önce dikkat çekecek perdelerdir ve daha sonra gözler halılara kayar. Salonunuzdaki perde tercihiniz sıradan ise o zaman insanlar bunu görmezden gelecek ve salon içerisinde artı bir kusur aramaya çalışacaktır. Doğru ve şık bir perde seçtiğinizde ise geri kalan tüm kusurlar kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Bu nedenle de evinize perde seçmek oldukça önemlidir. Biz firma olarak talepler doğrultusunda perdeler üretiyoruz. İsteğe göre ve istenilen desenlerde perdeler üreterek müşterimize sunuyoruz. Özellikle son zamanlarda yaygınlaşan fotoğraflı perdelerde üretmekteyiz. Yeni evli çiftlerin düğün fotoğrafını, bir ailenin aile fotoğrafını, çocuklarının fotoğraflarını istedikleri boyutlarda perdelere basarak kendilerine teslim ediyoruz. Akla gelebilecek her türlü modelde ve baskılarda perdeleri müşterimize sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.