""

Osmanpaşa Ortaokulu basketbol takımından büyük başarı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:07

Osmanpaşa Ortaokulu basketbol takımından büyük başarı

Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar 3×3 Basketbol Grup Müsabakalarında Yozgat Osmanpaşa Ortaokulu Basketbol Takımı büyük bir başarıya imza atarak turnuvayı nağmalup tamamladı. Osmanpaşa Ortaokulu Mardin’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Basketbol Müsabakalarında Yozgat’ı temsil edecek.

Osmanpaşa Ortaokulu basketbol takımından büyük başarı
Son Güncelleme :

07 Nisan 2024 - 15:13

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023-2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar 3×3 Basketbol Grup Müsabakaları Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.
Grup yarışmalarında mücadele eden erkekler ve kızlarda dereceye giren dörder takım Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Grup Müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi.
Basketbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Çelebi Dursun, Türkiye Birinciliği Müsabakalarının 06-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Mardin’de oynanacağını belirtti. Osmanpaşa Ortaokulu Basketbol takımını tebrik eden İl Temsilcisi Çelebi Dursun, “Osmanpaşa Köyümüzdeki okulumuz bir köy okulu olarak tarihinde ilk defa Türkiye şampiyonasına katılım hakkı kazanan takımımızın gururunu yaşıyoruz. Yozgat’ımızı ve okulumuzu Mardin Türkiye şampiyonada temsil edecek takımımıza başarılar diliyoruz. Hedefimiz bir köy takımı olarak Türkiye şampiyonu olmak ve bu vesileyle tüm köylerde basketbolun yayılmasını sağlamaktır. Bu vesile ile bütün sporcularımızı ve takım yöneticilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”diye konuştu. / Cemil MERMERTAŞ

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19