""

Otogaz indirim kampanyası araç sahiplerini sevindirdi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 23:16

Otogaz indirim kampanyası araç sahiplerini sevindirdi

Ülke genelinde döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan etkilenerek sürekli artış gösteren akaryakıt fiyatları vatandaşların tepkisini çekse de, Yozgat’ta akaryakıt istasyonlarının birbiri ardına otogazda indirim başlatmaları araç sahiplerini sevindirdi.

Otogaz indirim kampanyası  araç sahiplerini sevindirdi
Son Güncelleme :

14 Şubat 2017 - 7:00

İlde iki hafta öncesine kadar 3 lirayı bulan otogaz fiyatı, bazı akaryakıt istasyonlarının başlattığı indirim kampanyası ile 2 lira 66 kuruşa kadar düştü. Araç sahipleri aynı indirimlerin benzin ve mazotta da uygulanmasının kendilerini daha fazla mutlu edeceğini ifade ediyor.
Nuri Arslan, isimli araç sahibi, iki hafta öncesine kadar 3 liradan otogaz aldığını belirterek, indirim olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Arslan, “Aracımızın kontağını çevirirken korkar olduk.Çünkü sürekli zamlarla birlikte nerdeyse mazotla eş değer olacaktı. Yozgat nedense diğer illere göre otogaz fiyatları hep yüksek. Ankara’da otogaz fiyatı daha ucuz.
Bırakın Ankara’yı komşumuz Çorum’da bile fiyatlar 2.5 lira. Geçen hafta Çorum’dan geldim baktım ucuz bende deoyu doldurdum. Yakın olsa sürekli oraya gidip geleceğim. İnşallah bu indirim hep devam eder. Yozgat’ımız fakir memleket adam arabasına binmek yerine raçla değil de yürüyerek gitmeyi tercih eder.
İnşallah bu indirim yılsonuna kadar devam eder.”dedi.
Rasim Çalışkan’da aynı ifadeleri kullanarak şöyle dedi: “Otogaz, Yozgat’ta diğer şehirlere göre pahalıydı. Sağolsun ilk bir firma indirime gittiğini cep telefonlarımıza gelen mesajda gördük.
Ucuz diye bizde aracımızın yakıtını o firmadan almak için gittiğimizde baya yoğunluk vardı.
Sonra başka bir firmanın indirim kampanyası yaptığını duyduk. Şuan ilimizde aşağı yukarı 3 akaryakıt istasyonu otogazı 2 lira 99 kuruştan 2 lira 66 kuruşa düşürdü. Şimdi gidin bakın indirim yapan akaryakıt istasyonlarında araçlar kuyruğa giriyor.
Diğer indirim yapmayan istasyondakiler ise tek tük araç geliyordur. Onlarda indirim olduğunu bilmeyen şehirlerarası yolculuk yapan araç sahipleridir. Ben indirim yapan akaryakıt istasyon sahiplerini tebrik ediyorum. “

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.