""

Otomobilin çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti « Yeniufuk Gazetesi

9 Mayıs 2024 - 11:08

Otomobilin çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti

Yozgat’ta bir lise öğrencisinin hayatını kaybettiği acı bir kaza meydana geldi. Kaza, Atatürk Yolu üzerindeki Cemil Çiçek Bulvarı’nda, Bilim Teknik Koleji’nin önünde gerçekleşti.

Otomobilin çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

19 Eylül 2023 - 12:12

Edinilen bilgilere göre, okuldan çıkan 15 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi Nazik Nur İbiş, karşıya geçmeye çalıştığı sırada, ehliyetsiz bir sürücü tarafından kullanılan 38 ABC 430 plakalı otomobil çarptı. Kazanın etkisiyle ağır yaralanan genç öğrenci, hemen Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen öğrenci kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi Olay yerinden kaçan ehliyetsiz sürücü emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Haber Merkezi

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.