""

Özdemir güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

14 Mayıs 2024 - 20:58

Özdemir güven tazeledi

Ankara’da faaliyet gösteren Akdağmadeni Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurul toplantısında başkentteki Akdağmadeni’ler bir araya gelerek hem özlem giderdiler, hem de dernek organlarını yeniden oluşturdular. Ulucanlar Cezaevi Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Osman Özdemir yeniden başkanlığa seçildi.

Özdemir güven tazeledi
Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 11:24

Akdağmadeni Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Kongreyi yönetmek üzere divan heyetine Ayhan Can, Ali Rıza Turhal ve Ali Erbir getirildi.
Koronavirüs önlemlerine uyularak gerçekleştirilen kongrede önce toplantıya katılan konuklara söz verildi. Kongrede hazır bulunan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı yaptığı veciz konuşmasında Altındağ Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirterek “ Akdağmadeni kültür, sosyal, yardımlaşma ve dayanışma derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar faaliyetlerinize yardımcı olduk. Bundan sonra da çalışmalarınıza destek vereceğiz “dedi. Toplantıda söz alan Yozgatlılar Federasyonu genel başkanı Ahmet Koç, eğitimci yazar M. Hami Özalan ile Resim ve noktalama sanatçısı Selma Bora Ankara’daki Akdağlıları bütünleştiren derneğin faaliyetlerine ellerinden geldiğince her türlü katkıyı sağlayacaklarını dile getirdiler.
Dernek Başkanı Osman Özdemir de genel kurulda yaptığı konuşmada üyeleri dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Başkan Osman Özdemir yeni dönemde hem hayırseverlerin, hem de üyelerin gönüllü destekleri ile güzel hizmetlere imza atacaklarına inandığını belirterek şunları söyledi: “Önümüzdeki dönem özellikle kültür sanat alanında gençler ve kadınları da içine alacak faaliyetlere imza atacağız. Ayrıca Derneğimiz bünyesinde Gençlik ve Kadın Kollarını da aktif hale getireceğiz. Dernek faaliyetlerini sadece Ankara ile sınırlamayacağız. Başta Akdağmadeni olmak üzere Yozgatlıların yaşadığı her yerde gereken çalışmaları yapacağız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.