""

Özel Aday adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:47

Özel Aday adaylığını açıkladı

Yozgat Belediye meclis üyesi Ahmet Nuri Özel AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Özel Aday adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2018 - 7:00

Yozgat Belediye meclis üyesi Ahmet Nuri Özel AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Özel AK Parti İl Başkanı Celal Köse’ye başvuru dosyasını teslim etti.
Ahmet Nuri Özel, “AK Partimizin aday belirlemede tespit ettiği kriterler olan Ehliyet, Liyakat, Adalet, Tevazu, Sadakat, Güler yüz, hoşgörü ve toplumda sevilen sayılan ve karşılığı olan partimize değer katan, aday arayış kriterlerinden yola çıkarak bu güzel hasletlerin tamamına bir insan olarak Yozgatımı’zın hizmetkarına talip olduğunu söyledi.
Özel,” Aile olarak 1969 Milli Nizam hareketiyle başlayan süreçten bugüne kadar hiçbir ideolojik sapma ve yalpalama yapmadan ideallerimizin ve Büyük Türkiye sevdasının bir neferi olarak hep koştuk. Ücret dağıtılacağı zaman arkalarda, görev verileceği zaman hep en önde olduk.Hiçbir akçeli işlere, söylentilere, karanlık ilişkilere, adamcılık, bölgecilik, köycülük, grupçuluk, meşrepçilik gibi mikro milletçilik hastalığına bulaşmadım.Büyük bir hoşgörü içinde en sağından, en soluna kadar en iç noktadaki insana bile farklı gözle bakmadık. Yaratılanı yaratandan ötürü sevdik hep Yunus gönüllü olduk insan biriktirdim, dost biriktirdim.Yüreğimizde çok şükür herkese yetecek kadar sevgi var.Her camiadan biriktirdiğimiz dostların ve büyük ailemin teşvikiyle Yozgat’ımızın hizmetkarına talibim. Ben Yozgatlıyım doğum büyüdüğüm topraklara bunca birikimimle hizmet etmek istiyorum. İz bırakan başkan olmak istiyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.