""

Özel eğitimli çocukların mezuniyeti arkadaşlarını duygulandırdı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:08

Özel eğitimli çocukların mezuniyeti arkadaşlarını duygulandırdı

Yozgat Cumhuriyet Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfında eğitim gören 5 öğrenci karne heyecanı yaşarken sınıftan mezun olan iki öğrencinin arkadaşlarından ayrılması ise duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Özel eğitimli çocukların mezuniyeti  arkadaşlarını duygulandırdı
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 7:00

Erdem Öcal isimli öğrenci mezun olan arkadaşı Yasin Demir’e sık sık sarılarak sevgisini göstermesi dikkat çekti.
Öğrenci Kerem Şimşek’in annesi Emine Şimşek de, çocuklarının eğitim almasından çok mutlu olduklarını ifdae etti. Satı Akgün isimli öğrenci velisi’de kızının mezun olduğunu belirerek, “Çocuğumun eğitim almasından mutluyum. Bugün karnesini aldı. Diğer çocuklardan hiçbir ayrımı olmadı. Çok mutluyuz.”dedi.
Okul Müdürü Selim Yaman, yaptığı açıklamada özel eğitim sınıfında 5 öğrencinin eğitim gördüğünü ve iki öğretmenin görev yaptığını söyledi. Yaman, “ Öğrencilerimizden ikisi mezun oldu. Gelecek eğitim öğretim yılında diğer öğrencilerimizle eğitime devam edeceğiz. “dedi.
Sınıf öğretmeni Kıymet Duyar da, öğrencilerini çok sevdiğini aralarında anne evlat bağı oluştuğunu ifade etti. Duyar, “Öğrencilerimize yıl boyu eğitim verdik. Okumayı öğrenen oldu. Şimdi ayrıldığımız için çok üzülüyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.