Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Perde Arkası sanat severlerle buluştu

Şehit Abdullah Bozkurt İlkokulu Özel Eğitim öğretmenleri Kıymet Duyar ve Peruze Didem Fidan ile öğrencileri tarafından hazırlanan “Perde Arkası” adlı resim sergisi Yozgat Cumhuriyet Alanı’nda sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Şehit Abdullah Bozkurt İlkokulu

Cumhuriyet Meydanı’nda açılan sergi, sanat severlerin ilgi odağı haline geldi. Sergiyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak ve Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Karslıoğlu, Özel Eğitim Öğretmenleri Kıymet Duyar, Peruze Didem Fidan ve öğrencilerini büyük emekleri ve başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.
Perde Arkası adlı resim sergisinin özel eğitim öğrencilerinin yeteneklerini ortaya koyması ve sanatın gücüyle topluma katkı sağlaması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan, Altınkaynak, Sergide yer alan eserlerin, öğrencilerin duygularını ve düşüncelerini sanat aracılığıyla ifade etmelerine olanak tanıdığını ifade etti.
Altınkaynak ve Karslıoğlu, sergiyi gezerken öğrencilerin yaratıcılığı ve emeği karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, sanatın herkes için birleştirici ve dönüştürücü bir güç olduğunu vurguladıllar./Yusuf BAĞCI

Reklamı Geç