""

Pınar Ünal, Anavatan Partisinden aday adayı « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 23:44

Pınar Ünal, Anavatan Partisinden aday adayı

Bir dönem Türkiye yönetiminde 1983- 1991 yılları arasında tek başına iktidar olan Anavatan Partisi uzun bir aradan sonra Yozgat’ta da teşkilatını kurarak çalışmalarını hızlandırdı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Başkanı Pınar Ünal Anavatan Partisi Yozgat Milletvekilliği aday adaylık müracaatını yaptı.

Pınar Ünal, Anavatan Partisinden aday adayı
Son Güncelleme :

23 Mart 2023 - 17:43

Anavatan Partisi İl Başkanı İş İnsanı Durmuş Şahin, İl Teşkilatını kurarak Yozgat’ta çalışmalara başladıklarını söyledi.
Başkan Şahin, “Yozgat’ımızda ilk aday adaylık müracaatını yapan başarılı dernek başkanı, iş kadını, olan Pınar Ünal hanımefendi çalışkanlığı ile partimize büyük katkısının olacağı inancındayım. İnşallah partimize hayırlı olur ve aday adaylığını tebrik ediyor çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Anavatan Partisi ülkemizde yeniden güçlenmesi için bizlerde yoğun bir şekilde çalışacağız” dedi.
Sorgun İlçesinde faaliyetini sürdüren Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Başkanlığını yürüten Pınar Ünal, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci dönem Milletvekilliği seçimi için Anavatan Partisi’nden Milletvekilliği müracaatını Genel Merkeze yaptı.
Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak başaralı çalışmalara imza atan Ünal’ın sürpriz bir şekilde Anavatan Partisi’nden Yozgat Milletvekili aday adayı olması kamuoyunun da dikkatini çekti.
Dernek başkanlığı görevinde iken oldukça aktif bir çalışma yürüten Ünal, sadece Yozgat il genelinde değil, bölge insanının da sevgisini kazanmıştı. En son yaşanan ve 11 şehri etkisi altına alan büyük deprem felaketine de duyarsız kalmayan Pınar Ünal, ekibiyle birlikte Kahramanmaraş ve Hassa İlçesinde de çalışmalara katılarak yaraların sarılmasına destek oldu.
 Dernek faaliyetlerindeki başarılarını siyasete de taşımak istediğini söyleyen Anavatan Partisi Yozgat Milletvekili Aday Adayı Pınar Ünal, “Yozgat’a bir ana, mecliste bir milletvekili sizin için sizden biri” diye konuştu.
Ünal, “Yıllardır severek gönülden çalıştığım Yozgatlı kardeşlerimin meclis kürsüsünden isteklerini duyurmak bana da neden nasip olmasın ki. Allah ol derse tüm kapılar sonuna kadar açılır. İnanıyorum ki vatandaşlarımızın bana olan inancıyla desteğiyle de birlikte başaracağız.
Cesaret kendine güvenmek adına yapabildiklerimizde gizlidir. Evet çok çalıştık samimiyetle işimizi dürüstçe yaptık birlikte başardık. Yozgat adına yapmaya da başarmaya da varız. İnanmak başarmanın yarısıdır derler biz inancımızı asla yitirmeyeceğiz ve kararlılıkla seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elbette her şey nasip, kısmet biz nasibimiz için Yozgat’ımız için çalışacağız. Bu süreçte vatandaşlarımızın da beni yalnız bırakmayacağına ve destek olacağına inancım tamdır” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Mehmet emin eren 14 Nisan 2023 / 02:11 Cevapla

Çalışkan haza bir hanımefendi olan sayın pınar ünal hanım efendi yozgata yakışan duruşuyla aday olmuş olmasını tebrik ediyorum. Partiden ziyade insana deger verilmesi gerekir diye düsünüyorum ..başarılar diliyorum