""

Planlama ve Proje Yönetimi Eğitimi Katılım Belgeleri Verildi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 16:18

Planlama ve Proje Yönetimi Eğitimi Katılım Belgeleri Verildi

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Sanayi Bakanlığı tarafından desteklenen ve Sorgun

Planlama ve Proje Yönetimi  Eğitimi Katılım Belgeleri Verildi
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2017 - 7:00

Belediyesinin nihai faydalanıcı olduğu, Sorgun İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesi kapsamında 3 gün süren "Proje Planlama ve Proje Yönetimi" eğitimi sonlanarak katılımcılara eğitime katılımbelgeleri verildi.
Termal otelde yapılan ve belediye ile kamu çalışanlarının katıldığı seminerde katılımcılara, proje nedir,program nedir, projenin konusu, proje fikrinin belirlenmesi, proje döngüsü yönetimi, mantıksalçerçeve yaklaşımı, mevcut durum analizi, sorun analizi, kaynak planlaması, bütçe, maliyetler gibikonular anlatılarak üç günlük eğitim sona erdi.
Katılımcılara "Proje Planlama ve Proje Yönetimi" eğitimi katılımcı belgeleri endüstri yüksek mühendisiİbrahim Coşkun, Yusuf Yılgın, İŞGEM Teknik Destek Ekibinden Tim Lideri Theologos Prokoplou ve Çağlar Aydın tarafından verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.