""

POMEM Müdürü Zafer Kişi’nin mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:13

POMEM Müdürü Zafer Kişi’nin mutlu günü

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)Müdürü Zafer Kişi, hayattaki en mutlu günlerinden birisini oğlu Batuhan Kişi’nin düğün töreni ile yaşadı.

POMEM Müdürü Zafer Kişi’nin mutlu günü
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2022 - 17:19

Yozgat POMEM Müdürü Zafer Kişi ve Mehtap Kişi çiftinin oğulları Batuhan Kişi, Ankara İncek’teki La Mozza Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninde hayatını Ayla ve Yusuf Kayan çiftinin kızları Çağla Kayan ile birleştirdi.
Oldukça yoğun katılımın olduğu düğün törenine; Polis Akademisi Başkanı Prof Dr Yılmaz Çolak, Polis Akademisi Başkan yardımcıları, Polis Okulu müdürleri, Emniyet teşkilatı, Milli Eğitim Bakanlığı personelleri, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr Ahmet Karadağ, Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ve çok sayıda davetli katıldı.
Davetlilerle yakından ilgilenen POMEM Müdürü Zafer Kişi, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları konuklarına teşekkür etti. Gece geç saatlere kadar süren düğün töreninde katılımcılar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak POMEM Müdürü Zafer Kişi’yi tebrik ediyor, Çağla ve Batuhan Kişi çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.