""

Prof. Cihan: 30 Kasımda hastanemiz hazır hale gelmiş olacak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:27

Prof. Cihan: 30 Kasımda hastanemiz hazır hale gelmiş olacak

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek olan Yozgat Şehir Hastanesinin 30 Kasıma kadar her şeyi ile hazır hale getirileceğini söyledi.

Prof. Cihan: 30 Kasımda  hastanemiz hazır hale gelmiş olacak
Son Güncelleme :

18 Kasım 2016 - 7:00

Prof. Dr. Alper Cihan, Yozgat Şehir Hastanesinindurum değerlendirme çalışmaları için hastanede incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Cihan, Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca ve ekibi, Yozgat Devlet Hastanesi yöneticileri, Rönesans Firması yetkilileriyle tüm şehir hastanesini gezdi.
Cihan, saha gezisi yaparak ameliyathane, yoğun bakım, laboratuvar, sterilizasyon, doğumhane, hasta odaları, süit odaları ve poliklinikleri gezerekgörevlilerden bilgi aldı. Daha sonra ekiple birlikte toplantı yapan Cihan, bir önceki değerlendirme toplantısında alınan kararları gözden geçirdi. Toplantıda kamunun ve özelin sorumlulukları, resmi kabul işlemler, taşınırların analizleri gibi konular görüşüldü.
Cihan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “30 Kasım itibariyle, hastasız simülasyonlara başlayıp, aralık ayı içerisinde eksiksiz hasta kabulüne başlamayı planlıyoruz.
30 Kasımda hastanemiz hazır hale gelmiş olacak, değişim sürecini hasta kabulüne başlamadan iki hafta gibi bir sürede doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız gelip, çalışmalarını gerçek hasta alıyormuşçasına yapacaklar.
Böylelikle personelimizin uyum sürecinin daha hızlandırmış olacağız. Takdir edersiniz ki, değişim süreci zorlu bir süreçtir ama imkânsız değildir”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.