""

PTT hizmet ağını genişletiyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:54

PTT hizmet ağını genişletiyor

Sorgun PTT Şubesi Mobil aracı vatandaşa hizmet vermeye başladı. İlk olarak Kasım 2016’da Ankara, Antalya, Denizli ve İstanbul’da hizmet vermeye başlayan mobil araçlar artık Sorgun’da da hizmet vermeye başladı. Vatandaş artık PTT Şubelerine gitmeden mobil araçlar sayesinde işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

PTT hizmet ağını genişletiyor
Son Güncelleme :

03 Kasım 2018 - 7:00

Sorgun PTT Şubesi Mobil aracı vatandaşa hizmet vermeye başladı. İlk olarak Kasım 2016’da Ankara, Antalya, Denizli ve İstanbul’da hizmet vermeye başlayan mobil araçlar artık Sorgun’da da hizmet vermeye başladı. Vatandaş artık PTT Şubelerine gitmeden mobil araçlar sayesinde işlemlerini gerçekleştirebilecekler.Mobil araçların vatandaşa hizmeti yerinde sunma anlayışı doğrultusunda faaliyete geçirildiğini belirten PTT Sorgun Şubesi Müdürü Fatih Kurt şunları söyledi. Kurt “PTT Genel Müdürlüğünün 2016 yılı içerisinde faaliyete sokmuş olduğu tüm Türkiye genelinde kullanılmaya başlanan bir hizmet türüdür. Vatandaşın ayağına hizmeti götürecek bizzat hizmet vermekteyiz. PTT Şubelerine gelmesine gerek kalmadan şubelerimizde yapılan bütün hizmetleri PTT Mobil aracımız sayesinde işlemlerini gerçekleştirebilirler. Aracımıza yaklaşık 1 ay öncesinde ATM cihazı da konuldu. Mesai saatleri içerisinde şubelerdeki ATM’lerden yapılan tüm işlemler Mobil aracımızdaki ATM üzerinden de yapabilirler. Aynı zamanda yeni bir uygulamaya geçildi. Yıl sonuna kadar Cumartesi-Pazar günleri saat:10.00 ile 14.00 arasında PTT Mobil aracımız hizmet vermektedir”dedi
YOZGAT İL
GENELİNDE 2 ARAÇ
BULUNUYOR
Kurt sözlerine şöyle devam etti. “Şuanda bu aracımızdan Yozgat’ta 1 adet, Sorgun’da 1 adet olmak üzere Yozgat il genelinde 2 aracımız bulunmaktadır.
Genel müdürlüğümüz nüfus yoğunluğu ve potansiyeli yüksek olan il ve ilçelere bu araç veriliyor. Bu araçlardan 1 tanesi de Sorgun’da. Şuanda aracımızın tanıtımını yapmaktayız. Sanayi bölgesinde ve Tapu Müdürlüğü bölgesinde tanıtımımızı yaptık. Artık vatandaşın kilometrelerce uzaktan şubemize gelip işlem yaptırmasına gerek kalmadan bütün işlemlerini Mobil aracımız aracılıyla yapabilirler. Bu konuda vatandaşlarımızdan mobil aracımıza ilgi göstermelerini bekliyoruz”dedi
SU FATURALARI
ARTIK PTT’YE
YATIRILABİLECEK
PTT Sorgun Şubesi ile Sorgun Belediyesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda artık su faturaları PTT Şubesine yatırılabilecek. PTT Sorgun Şube Müdürü Fatih Kurt, bundan böyle bütün fatura tahsilatlarının PTT Şubesine yatırılabileceğini belirterek “Bu haftadan itibaren Su Faturaları, Sürmeligaz, Türk Telekom, Cep Faturaları, İnternet Faturaları, Kredi Kartları ve Yurt İçi Havale gibi bütün işlemleri yapabiliyoruz. Hiçbir yabancı ortaklığı olmayan PTT müdürlüğümüze vatandaşlarımızın sahip çıkmasını ve faturalarını şubemize güven içerisinde yatırmalarını bekliyoruz. Şuanda personel sıkıntımızda kalmadı. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.