""

PTT’den yılbaşına özel indirimler « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 15:39

PTT’den yılbaşına özel indirimler

Yozgat PTT Başmüdürlüğü, il genelindeki bütün şubelerinden yılbaşından önceki 5 iş günü içerisinde yapılan işlemlerde yüzde 10 indirim uygulayacağını bildirdi.

PTT’den yılbaşına özel indirimler
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti: Geçmişten geleceğe hizmet anlayışımızla her zaman her yerde tüm halkımızın yanında olan PTT den Özel İndirimler, 2016 yılı Yılbaşı dolayısıyla kampanya düzenlenmiş olup, düzenlenen kampanya kapsamında; Yılbaşından önceki 5 işgünü (26-30 Aralık 2016) içerisinde, postaya verilen Posta Kargosu ve APS/Kurye gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacaktır. Yılbaşı kampanyasına özel hazırlanan tebrik kartları PTT işyerlerimizde ücretsiz olarak dağıtılacak olup, yalnızca gönderi ücreti tahsil edilecektir. Ayrıca PTTCell hizmetimiz; çok ekonomik olan hizmetimiz rakipsiz tarifelerle, siz halkımızın hizmetine sunulmuş olup, ayrıca PTTCelli müşterilerimiz havalelerini ve PTTKargo ile gönderilerini yüzde 20 indirimli gönderebileceklerdir. Türkiye’nin ilk 3 boyutlu alışveriş merkezi olarak hizmete giren E-pttavm’de çok avantajlı ve ekonomik ürünler satışa sunulacak olup, bütün vatandaşlarımız PTT güvencesiyle istediği her türlü ürünü bu siteden alabilirler. Beğenmediklerini 10 gün içerisinde iade edebilirler. Bu vesile ile PTT ailesi olarak tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.