""

Raftingde Türkiye birincisi oldular « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:41

Raftingde Türkiye birincisi oldular

Rize’de gerçekleştirilen Intercity Rafting Türkiye Şampiyonası’na katılan Çekerek Belediyesi Spor Kulübü Rafting takımları, U23 karma ve U19 karma kategorilerinde Türkiye birincisi oldu.

Raftingde Türkiye birincisi oldular
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 17:23

Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan Fırtına Deresi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru’nda gerçekleştirilen Intercity Rafting Türkiye Şampiyonası’na 17 il, 27 kulüpten 300 sporcu katıldı.
Rafting Milli Takımı için seçmelerin de yapıldığı Intercity Rafting Türkiye Şampiyonası’na Yozgat adına katılan Çekerek Belediyesi Spor Kulübü U23 karma ve U19 karma takımları Türkiye birincisi oldu.
Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce ve sporcu aileleri şampiyona dönüşü sporcuları ve antrenörleri karşıladı. Sporcuları makamında ağırlayan Başkan İnce, “Zorlu bir mücadeleden birincilikle ayrılarak bizlere büyük bir onur yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Azminiz, kararlılığınız ve disiplininizle elde ettiğiniz bu başarı, hepimize ilham kaynağı oldu.
Sizleri yürekten tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Şehrimizin adını duyurduğunuz için sizlere minnettarız.” ifadelerine yer verdi./ Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.