""

Rehber öğretmenler toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:51

Rehber öğretmenler toplantısı yapıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla Yozgat Merkez ve ilçe liselerinde düzenlenen Eğitim ve Kariyer Planlama Seminerleri öğrenci anket sonuçlarını değerlendirmek ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na ilişkin tercih yönelimlerini incelemek üzere Bozok Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı.

Rehber öğretmenler  toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2017 - 7:00

Düzenlenen toplantıya Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse, Fakülte Dekanları, Öğretim üyeleri, Yozgat İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Yozgat ve ilçeleri lise müdürleri ve rehber öğretmenleri, seminer programı katılımcı öğretim elemanları ve üniversitemiz personeli katıldı.
Rehber öğretmenler toplantısında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar, ilçelerimizde öğrencilerimize yönelik düzenlenen kariyer, meslek seçimi ve mesleklerin tanıtımı ile ilgili konularda bilgiler verildiğini belirterek , “Kariyer günleri programlarında bir anket çalışması yapılmıştı. Bugün o anketlerden çıkan sonucun bir değerlendirmesi yapılacak. Bu sonuç bize Yozgat’ta nasıl bir eğitim programı yapmamıza yardımcı olacak ve bize bir yol gösterecektir. Ben bu konuda katkı veren, yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Toplantı Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Gökçe Sancak Aydın ve Yrd. Doç. Dr. Aygül Nalbant tarafından “Kariyer ve Eğitim Planlama” konulu sunum ile devam etti. Program sonunda katılımcıların yönelttiği sorular cevaplandırılarak görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.