""

Rektör Karacabey Şefaatli MYO’da incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:57

Rektör Karacabey Şefaatli MYO’da incelemelerde bulundu

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey Üniversiteye bağlı Şefaatli Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Rektör Karacabey Şefaatli  MYO’da incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 11:09

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey Üniversiteye bağlı Şefaatli Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.
Şefaatli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tanzer Eryılmaz’dan Meslek Yüksekokulu’nun son durumu hakkında bilgiler alan Rektör Karacabey, öğrencilerle de sohbet ederek öğrencilerin öneri ve taleplerini dinledi.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Köksal ve Şefaatli MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tanzer Eryılmaz, Şefaatli Kaymakamı Deniz Kılınç ve Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’u makamında ziyaret ederek Şefaatli Meslek Yüksekokulu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.