""

Rektör Karacabey ve eşinden huzurevi ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:46

Rektör Karacabey ve eşinden huzurevi ziyareti

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey ve eşi Beyza Karacabey, beraberindeki öğretim üyesi eşleri ile birlikte Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlıların gönüllerini aldı.

Rektör Karacabey ve  eşinden huzurevi ziyareti
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 13:14

Duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlılarla tek tek ilgilenen ve sohbet ederek gönüllerini alan heyet, bundan sonra bu tür ziyarette bulunacaklarını ifade etti.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Rektör Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey, huzurevini ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bozok Üniversitesi ailesi olarak huzurevi sakinlerini ziyaret edip onların gönüllerini almak, ellerini öperek her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Huzurevlerinde kalan büyüklerimizin morallerini yükseltmek, yalnız olmadıklarını hissettirmek, ihtiyaç duydukları ilgi ve alakadan mahrum kalmamalarını sağlamak amacını taşıdık.
Bu tür ziyaretler bundan sonraki süreçte sıklıkla devam edecektir.” dedi.
Ziyaret sonrası huzurevi sakinlerine ikramda bulunularak çeşitli hediyeler verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.