""

Rektör Karacabey’den hain terör saldırısına kınama « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:54

Rektör Karacabey’den hain terör saldırısına kınama

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, saldırıyı gerçekleştiren hainlerin asla emellerine ulaşamayacaklarını söyledi.

Rektör Karacabey’den hain  terör saldırısına kınama
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Karacabey, şunları kaydetti: “Şehit atalarımız sayesinde bize vatan olan bu topraklar üzerinde devletimizin bekası ve bağımsızlığımızın simgesi ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanması için şehit olmaktan bu aziz milletin hiçbir ferdinin tereddüt etmeyeceğine yürekten inanıyorum.Milletimizin, Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve birliğimize göz diken emperyalistler ile onların maşa olarak kullandıkları bütün hainlerin her türlü saldırılarını, İstiklal Savaşındaki birlik ve beraberlik ruhu ile önleyeceğinden eminim.Bu duygu ve inançla Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyor, bu saldırının maşaları ile arkasındaki güçleri lanetliyorum.
İstanbul da gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden 44 şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.