""

Rektör Karacabey’in eşinden huzurevi ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:57

Rektör Karacabey’in eşinden huzurevi ziyareti

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki öğretim üyesi eşleri her aydüzenli olarak yaptıkları etkinlik kapsamında huzurevini ziyaret ederek yaşlıların gönüllerini aldı.

Rektör Karacabey’in  eşinden huzurevi ziyareti
Son Güncelleme :

13 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya gelerek çeşitli ikram ve hediyeler takdim eden grup, huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sorarak sohbet etti.
Beyza Karacabey, yaptığı açıklamada huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek,“Bozok Üniversitesi ailesi olarak huzurevi sakinlerini ziyaret programına bir yenisini daha eklemenin mutluğunu yaşıyoruz. Huzurevi ziyaretimiz iki ay önce başladı. Her ay huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek onlarla bir araya geliyoruz. Ziyaretlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Amacımız huzurevinde kalan yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu,yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Huzurevi sakinlerimize bundan sonraki hayatlarında sağlıklı bir yaşam diliyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.