""

Rektör Yaşar’dan gazetemize 29. yıl kutlama mesajı « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 08:08

Rektör Yaşar’dan gazetemize 29. yıl kutlama mesajı

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, gazetemiz Yeniufuk’un 29 kuruluş yıldönümüne özel pasta göndererek kutladı.

Rektör Yaşar’dan gazetemize  29. yıl kutlama mesajı
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 17:55

Rektör Yaşar’ın Bozok Üniversitesi logosunun yeraldığı 29. yıl pastasını kesen ekibimiz  Rektör Yaşar’a bu nazik kutlama tebriğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Rektör Evren Yaşar, gönderdiği mesajda, gazetemizin 29. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Gazetemizin yönetimi ve çalışanlarına başarılar diledi. Mesajında, gazetemizin güvenilir, doğru, tarafsız ve halkın beklentilerini karşılayan yayıncılık anlayışıyla 29 yılı geride bıraktığını belirten Yaşar, gazetemizin sorumlu ve ilkeli haberciliğiyle birçok alanda topluma en doğru haberi ulaştırma çizgisini sürdürdüğünü vurguladı.

Rektör Yaşar, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yeniufuk Gazetesi’nin 29. kuruluş yıl dönümünü kutlar, gelecek yıllarda da toplumu bilgilendirme ve aydınlatma misyonunda başarılarınızın devamını dilerim. Yerel haberciliğin güçlü temsilcisi olarak yoluna devam eden gazetenizin, sağlık, mutluluk ve başarılar dolu nice yıllar geçirmesini temenni ederim.”

Gazetemiz imtiyaz sahibi Bekir Çaylak ve ekibide; Rektör Yaşar’ın nazik mesajı ve pasta hediyesi karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, gazetemizin 29 yıllık yayın hayatında elde ettiği başarıları daha da ileriye taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını belirttiler./ Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.