""

Resim sergisi açıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:15

Resim sergisi açıldı

Yerköy’de 15 Temmuz Milli İrade Konulu ve Görsel Sanatlar Dersi çalışmalarından oluşan karma fotoğraf sergisi açıldı.

Resim sergisi açıldı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2017 - 8:50

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Saray Yibitaş Lafarge İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Çınar Kartal organizesinde düzenlenen sergiye Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ertem, Okul Müdürleri, Daire Amirleri ve öğrenciler katıldı.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz; serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Saray Yibitaş Lafarge İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Çınar Kartal ise, Öğrencilerimize 15 Temmuz’u hatırlatmak amacıyla öğrencilerimizle birlikte böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Sergimizde yaklaşık 36 eser yer almaktadır. Umarım öğrencilerimiz yaptıkları çeşitli çalışmaları daha da devam ettirerek daha güzel eserler oluştururlar” dedi.
Resim sergisi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.