""

Resim sergisi büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:13

Resim sergisi büyük beğeni topladı

Yozgat Merkez Millî Eğitim Vakfı İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Resim Sergisi davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Resim sergisi büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:23

Milli Eğitim Vakfı İlkokulu okul bahçesinde hazırlanan serginin açılışına Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Aydın, Milli Eğitim Vakfı İlkokulu Müdürü Şeref Kayaalp, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış sonrası konuşma yapan İl Müdürü İsmail Altınkaynak, “Bir kez daha ne kadar yetenekli ve yaratıcı bir genç nesille karşı karşıya olduğumuzu bizlere gösterdi. Birçok sergiye ve TÜBİTAK fuarına katıldık ve her birinde öğrencilerimizin göz alıcı eserleriyle karşılaştık. Sergilerde yer alan her bir çalışmayı büyük bir gurur ve mutlulukla inceledik. Öğretim yılının sonunda gerçekleşen bu sergiler ve fuarlar, öğrencilerimizin sanatsal ve akademik gelişimlerini gözler önüne serdi. Her bir öğrencimiz, ortaya koydukları çalışmalarla hem bizleri hem de ziyaretçileri büyüledi. Bu sergiler, onların yeteneklerini sergilemeleri için harika bir fırsat oldu ve kendilerini ifade etmeleri için mükemmel bir platform sağladı. Öğrencilerimizin ortaya koyduğu bu başarılar, öğretmenlerimizin ve ailelerinin de desteğiyle mümkün oldu. Hep birlikte yarattığımız bu eğitim ortamı, onların yeteneklerini en iyi şekilde geliştirmelerine olanak sağladı. Sergide gördüğümüz eserler, geleceğe dair umutlarımızı ve inancımızı pekiştirdi. Bu anlamlı etkinliklerde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, usta öğreticiler ve velilerimize teşekkür ediyorum, önümüzdeki yıllarda da aynı başarı ve heyecanla yeni sergilerde buluşmayı diliyorum.” diye konuştu./ Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.