Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Kayaalp Müşavir oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi, Dünya ile Avrupa şampiyonu hemşehrimiz milli güreşçi Rıza Kayaalp atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi, Dünya ile

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi, Dünya ile Avrupa şampiyonu hemşehrimiz milli güreşçi Rıza Kayaalp atandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp atandı. Henüz çok genç yaşta olmasına rağmen kırılmadık rekor bırakmayan, 4 kez Dünya Şampiyonluğu, 10 kez Avrupa Şampiyonluğu ve bir kez de Olimpiyat ikinciliği madalyası alan, daha birçok turnuvada zirveye çıkarak göğsümüzü kabartan Rıza’nın böylesine önemli bir göreve getirilmesi spor camiasında olduğu kadar Yozgat’ta da büyük sevinçle karşılandı. Olimpiyat Şampiyonluğu’nu kazandıktan sonra minderlere veda etmeye hazırlanan, çok genç yaşta kendisini çok önemli bir makamda bulan Rıza’yı Yozgat halkı önümüzdeki yıllarda Spor Bakanı olarak da görmek istiyor.

Reklamı Geç