""

Rönesans Holding Yöneticileri Göreve Başladı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:57

Rönesans Holding Yöneticileri Göreve Başladı

Kamu özel işbirliği ile yapılan 475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesi’nde Rönesans Holding yöneticileri ve birim sorumluları çalışmalarında son hız devam ediyorlar.

Rönesans Holding Yöneticileri Göreve Başladı
Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Şehir Hastanesine Rönesans Holding adına göreve başlayan İşletme Müdürü Mehmet Karakuş ‘un yanı sıra, Medikal Hizmetler, Teknik Hizmetler, Kalite, Bilgi İşlem, İdari-Mali İşler Müdürleri ve birim sorumluları da göreve başladı.
Yozgat Şehir Hastanesi Rönesans İşletme Müdürü Mehmet Karakuş yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Kamu Özel Ortaklığı Modelinde şehir hastanesinde; kamu hizmetlerinin devlet tarafından karşılandığı, destek hizmetlerinin özel sektör tarafından yapıldığı, örneğin, temizlik, güvenlik, yemek, çamaşır, resepsiyon, hasta yönlendirme, refakat, bilgi işlem, taşıma, bahçe bakımı gibi hizmetleri üstlendiği bir modeldir. Ayrıca Rönesans Holding olarak destek hizmetlerinin yanı sıra medikal hizmetlerden Laboratuvar, Görüntüleme Hizmetleri, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Hizmetleri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmetleri, Tıbbi Mühendislik Hizmetlerini de vereceğiz. Özel sektörün vermiş olduğu hizmetin denetimini kamu yapmasına karşın, verdiğimiz hizmetinin kaliteli, ölçülebilir, takip edilebilir, ulaşılabilir olabilmesi adına sözleşme gereği belirlenen 25 yıl sürecinde Rönesans Holding yöneticileri de görevlerine devam edecektir.
Rönesans Holding olarak biz Türkiye’de yapılan şehir hastaneleri yatırımlılarının %30’undan fazlasına sahip bir firma olarak, Yozgat, İstanbul, Bursa, Elazığ, Adana illerimizdeki hastanelerimiz bitiğinde toplam 9500 yataklı sağlık hizmeti sunmuş olacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.