""

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek ödülleri sahiplerini buldu « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 20:45

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek ödülleri sahiplerini buldu

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında gerçekleştirilen yarışmada İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arasından il birincisi olanların ödülleri sahiplerini buldu.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek ödülleri sahiplerini buldu
Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 18:42

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı odasında gerçekleşen ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir, Yozgat Yeşilay Şube Başkan Yardımcısı Elmas Neslihan Uyar, okul müdürleri, il birincisi olan öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, gençler arasında farkındalık oluşturmayı hedefleyen bu yarışmada birinci olan öğrencileri ve onları destekleyen öğretmenleri tebrik ederek, ödüllendirilen eserlerin gençler üzerinde olumlu etkiler bırakacağına inandığını ifade etti. Bu eserlerin, gençleri geleceğe hazırlarken sağlıklı yaşam ve olumlu alışkanlıklar konusunda ilham vereceğini vurgulayan Altınkaynak, öğrencilerin yanı sıra onları destekleyen öğretmenler, okul yöneticileri ve ailelerine de teşekkür etti. /Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.