""

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödülleri verildi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:24

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödülleri verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol kapsamında Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması ödül töreni Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu Lisesinde yapıldı.

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek  yarışması ödülleri verildi
Son Güncelleme :

11 Nisan 2017 - 7:00

Yapılan törene İl Milli Eğitim Şube Müdürü Öner Tikilo ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun katıldı.
Merkez Bağımlılık temalı görsel ve edebi alanda ilkokul Ortaokul ve lise kademelerinde yarışmaya katılan öğrenciler arasında; Çandır Şehit Halim Altay İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yağmur Bulut, Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi 4. Sınıf öğrencisi Şeyma Yalman, Merkez Yunus Emre Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Hilal Karameşe, Merkez Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Merve Tataroğlu, Merkez FTT Bilim ve Sanat Merkezi 8. Sınıf öğrencisi Ayşegül Yalman ile Çekerek 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Sedanur Bozoğlu’nu il birincisi olarak seçilen eserleri, Türkiye derecesinin belirleneceği Genel Değerlendirme yapılmak üzere Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezine gönderildi.Yarışmada il birincisi olarak seçilen eser sahiplarine 500’er TL para ödülünün yanısıra, plaket, madalya ve başarı belgesi verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.