""

Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yürüdüler « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 01:19

Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yürüdüler

Yozgat’ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yürüyüş gerçekleştirildi

Sağlıklı yaşama dikkat  çekmek için yürüdüler
Son Güncelleme :

04 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat’ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sağlıklı yaşama dikkat çekmek için yürüyüş gerçekleştirildi
Yozgat Kent Park’ta düzenlenen yürüyüşe, Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de destek verirken, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar da katıldı.
Yürüyüş sonrası katılımcılar halat çekme yarışı yaptı ve ip atladılar. Katılımcılara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından elma, su ve sağlıklı çocuk dergisi dağıtıldı.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle toplandık. Kısa bir yürüyüş gerçekleştirdik. Sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla yaptığımız bu yürüyüşte özellikle öğrencilerimize genç yaşta bu bilinci aşılamaya çalışıyoruz. Sağlıksız beslenme sebebiyle günümüzde giderek artan obezite sorununun yürüyüşle aşılabileceğini değerlendiriyoruz. Sağlıklı yarınlar için her gün 10 bin adım atmalıyız diyorum. Katılımıyla bize destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.