""

Şahan: Her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:11

Şahan: Her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Şahan: Her zaman şehit ailelerimiz  ve gazilerimizin yanındayız
Son Güncelleme :

21 Nisan 2024 - 16:25

Milletvekili Şahan, beraberinde Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ile birlikte şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret ederek onların yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. Ziyaretler sırasında, şehitlerimizin fedakar ailelerine ve gazilerimize olan minnet ve şükranlarını dile getiren Şahan, devletin ve milletin her zaman onların yanında olduğunu ifade etti.
Kutsal vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini vurgulayan Milletvekili Şahan, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Onların haklarını asla ödeyemeyiz. Bugünde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte olduk. Onların istek ve talepleri bizler için bir emirdir. Bu vesile ile aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”dedi.
Şahan, ziyaretlerde Şehit aileleri ve gazilere Türk bayrağı hediye ederek onların vatan sevgisine ve hizmetlerine olan saygısını bir kez daha gösterdi./ Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.