""

Şahin’den 500 adet gıda paketi yardımı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:58

Şahin’den 500 adet gıda paketi yardımı

Yozgat’lı hayırsever işadamı Bilal Şahin, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında dar gelirli ailelere yönelik 500 adet gıda paketi yardımında bulundu.

Şahin’den 500 adet gıda paketi yardımı
Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 12:28

Yozgat Merkez başta olmak üzere; ilçe, belde ve köylerde de yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren İşadamı Bilal Şahin Yozgat ve İstanbul Kraft Torba fabrikaları personeli ile birlikte dar gelirli ailelere 500 adet gıda paketi gönderdi. Paketler fabrika çalışanları ile birlikte İstanbul, Yozgat merkez ve bağlı köylerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Hayırsever İşadamı Şahin tarafından hazırlatılan gıda paketleri Yozgat ve İstanbul Kraft torba personelleri ile birlikte, İstanbul Zeytinburnu ilçesi, Yozgat Gedikhasanlı, Esenli, Yerköy, Sorgun’a bağlı Karaveli, Akbucak, Çavuş ve Büyükören köyleri ile Bilal Şahin Mahallesi, İstanbulluoğlu Mahallesi, Aşağı Nohutlu Mahallesi, Şeyh Osman Mahallesi ve Saray’da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ayrıca Yozgat’ta Bilal Şahin Mahallesi, İstanbulluoğlu Mahallesi, Aşağı Nohutlu Mahallesi, Şeyh Osman Mahallesi muhtarlarına ve mahalle sakinlerine dağıtılmak üzere bayanlara seccade, şal, eşarp, bayan çorap, tırnak makası, erkeklere seccade, takke, çorap, tırnak makası ile birlikte 2000 adet maske ve çeşitli hediyeler teslim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.