""

Şairler Antolojisi çıktı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:40

Şairler Antolojisi çıktı

Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın’ın hazırladığı ‘Yozgat Sevdalıları Şairler Antolojisi” kitabı okuyucusu ile buluştu.

Şairler Antolojisi çıktı
Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 15:54

Ay Yayınları’ndan çıkan 304 sayfa kitap içerisinde 71 adet şair ve yazarın kendi kaleminden derledikleri şiirler ve makaleler yer alıyor.

Kitap içerisinde yer alan şiirlerin büyük çoğunluğunda şair ve yazarların Yozgat ve hayat hikayelerini konu alması, Yozgat’ın aynı zamanda eğitim, sosyal ve kültürel değerlere verdiği önemi gösterdiğini vurgulayan Yozgat Şairler ve Yazarlar Dernek Başkanı Ahmet Sargın, yoğun bir çalışmanın ürünü olarak okuyuculara sunulan kitabın Yozgat adına önemli bir eser olduğunu belirtti.

Pandemi sürecine rağmen yazmaktan geri durmadıklarını, eserleri ile Yozgat Sevdalıları Antolojinin çıkmasına katkı sunan Şair ve Yazar dostlarına teşekkür etti.

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’a da bir kitap hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.