""

Sapmaz: “Gençlerimizin destekçisiyiz” « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:31

Sapmaz: “Gençlerimizin destekçisiyiz”

Sapmaz, “Teknofest, gençlerimizin teknoloji alanında kendilerini geliştirebilecekleri, yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri ve geleceğin teknolojilerine yön verebilecekleri bir platform sunuyor. Biz de Yozgat olarak gençlerimizin bu fırsatlardan en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için ellerimizi taşın altına koymalıyız” dedi.

Sapmaz: “Gençlerimizin destekçisiyiz”
Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 16:41

Toplantıda, katılımcı ekiplerin hazırlıkları ve yarışmaya yönelik stratejileri masaya yatırıldı. Ekiplerin ihtiyaç duyduğu teknik destek, ekipman ve eğitim konuları da görüşüldü. Ayrıca, yarışma sürecinde karşılaşılabilecek sorunlara karşı çözüm yolları belirlendi. Gençlik Merkezi yetkilileri, katılımcı gençlere yarışma öncesinde ve sırasında destek olacaklarını ve ellerinden gelen her türlü yardımı sağlayacaklarını belirttiler. Ayrıca, gençlerin motivasyonlarını artırmak ve başarıya odaklanmalarını sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenleneceği ifade edildi. Katılımcılar, yapılan toplantıdan oldukça memnun kaldıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına dair kararlılıkla dolu olduklarını dile getirdiler. Teknofest’e katılacakları için heyecanlı olduklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalışacaklarını belirttiler.
Haber: Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.