""

Sargın, şiir şölenine katılacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:52

Sargın, şiir şölenine katılacak

Artvin Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Kültür- Turizm Müdürlüğü ve Artvin 08 Kültür Turizm ve Kalkınma Derneğince, “7 Bölge 7 İklim Şiir Şöleni” nin bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek. Şölene Yozgat’tan Gazeteci Şair Yazar Ahmet Sargın da katılacak.

Sargın, şiir şölenine katılacak
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 7:00

Artvin 08 Kültür Turizm Kalkınma Derneği Başkanı Gülden Taş, yaptığı açıklamada, geçen yıl düzenledikleri birinci şiir şöleninin ses getirdiğini ve kentin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.
Bu yıl ikincisini düzenlenen şiir şölenine Azerbaycan başta olmak üzere ülke genelinden toplam 24 şairin şölene katılacağı belirtildi. Yozgat’tan da Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği adına gazeteci şair ve yazar Ahmet Sargın şölene katılacak.
Artvin´de gerçekleştirecek şiir şölenini: Azerbaycan, Yozgat, Adana, İzmir, Ankara, Kayseri, İstanbul, Elazığ, Diyarbakır, Denizli, Muş, İzmir, Sivas, Konya, Tokat, Antalya, Kastamonu, Kırşehir, Trabzon ve Artvin´den toplam 24 şair renklendirecek. Bu şölen 08 Kültür ve Turizm Derneğinin ikinci etkinliği olacak.Şölenle ilgili konuşan dernek başkanı Gülden Taş:” En iyisini yapmaya çalıştık. Şölen ne kadar beğeni ve takdir toplarsa bir sonraki şölenlere daha başka bir istekle sarılacağız. Bunun farkındayız. Şölenin hazırlanmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, yardımını esirgemeyen kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şiir seven ve yüreklerdeki kıpırtıları önemseyen tüm Artvinlileri ikinci “7 Bölge 7 İklim Şiir Şöleni’ne de davet ediyorum” dedi.
Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür ve Kongre Merkezi’nde 12 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek şölende şairlerin vatan, millet, bayrak, tarih, doğa ve sevgi konularını işlemesi bekleniyor. Şiir sever tüm Artvinliler şölene davet edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.