""

Sarıkaya Belediyesi Roma Hamamının maketini yaptırdı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:33

Sarıkaya Belediyesi Roma Hamamının maketini yaptırdı

Sarıkaya Belediyesi Tarihi Roma Hamamının bire bir aynısı olan maketini yaptırarak ilçe ve ilçe dışından gelen vatandaşlara tanıtımını yapacak.

Sarıkaya Belediyesi Roma  Hamamının maketini yaptırdı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2017 - 8:49

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Tarihi Roma Hamamının turizm açısından son derece önemli olduğunu belirterek bu kapsamda masal kitapları ve çeşitli etkinliklere ilçenin tanıtımına katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Açıkel, “Sarıkaya’mızın ve Yozgat’ımızın turizm açısından büyük bir öneme sahip Roma Hamamı son yıllarda yapılan kazı çalışmaları ile gün yüzüne çıkarılmış oldu. Burası ilçemizin turizm potansiyeli bakımından en büyük zenginliğidir. Tanıtım noktasında da son derece önem arz etmektedir. Roma Hamamının maketini yaptırdık. Turizmi tanıtma projesi kapsamında Roma Hamamı’nın mevcut haline birebir uygun şekilde maketini yaptırdık. Vatandaşlarımız tarafından da oldukça beğeni topladı” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.