""

Sarıkaya Belediyesi, şehitler programı yoğun ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:22

Sarıkaya Belediyesi, şehitler programı yoğun ilgi gördü

Sarıkaya Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitleri anma ve Deniz Zaferinin 102.nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen program yoğun ilgi gördü.

Sarıkaya Belediyesi, şehitler  programı yoğun ilgi gördü
Son Güncelleme :

21 Mart 2017 - 7:00

Sarıkaya Belediyesi Sarı Zeybek Kültür Merkezinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Yeleğen, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program Yozgat Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il birincisi Bahadır Kulabaş’ ın okuduğu sela ile başladı. Daha sonra yine Kulabaş’ın okuduğu Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel, programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Başkan Açıkel, programın hazırlanmasına katkı sağlayan Ülkü Ocaklarına ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Açıkel, konuşmasının devamında Sarı Zeybek Kültür Merkezi Çok Amaçlı salonuna geçtiğimiz aylarda şehit olan Polis Memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in adının verildiğini, bir üst katta yer alan sinema ve tiyatro salonuna ise geçtiğimiz yıl Şehit olanPolisMemuru Yılmaz Gündüz’ün adının verildiğini ve şehitlerin isimlerinin burada yaşatılacağını belirtti.
Daha sonra kürsüye gelen Sarıkaya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Ergen bir konuşma yaptı. Yakup Ergen daha sonra Kaymakam Yasin Özcan ve Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e birer teşekkür plaketi takdim etti. Gecenin devamında İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kübra Yiğit “ Bir Şehit Çocuğunun Şehit Babasına Yazdığı Mektubu ”okuyarak salondaki davetlileri duygulandırdı.
Programın sonunda ise Sarıkaya Belediyesi tarafından Şehit aileleri ve Gazilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.