""

Sarıkaya Belediyesinden emeklilere lokal ve çay bahçesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:22

Sarıkaya Belediyesinden emeklilere lokal ve çay bahçesi

Sarıkaya Belediye Başkanlığı tarafından ilçede emeklilere yönelik lokal ve çay bahçesi yapımı için çalışmalara başlandı.

Sarıkaya Belediyesinden  emeklilere lokal ve çay bahçesi
Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 7:00

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçede eksiklik olarak gördükleri emeklilere yönelik lokal ve çay bahçesi projesini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.
Başkan Açıkel, “Daha önce yapılmış olan ve bir süredir atıl vaziyette bulunan çocuk parkını belediyemiz tarafından hazırlanan projelerle yeniden hizmete sunacağız. Öncelikli olarak park alanının bir kısmında Kızılelma Şehitlik Anıtı yapımı için çalışmalara başlanmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde anıtın büyük bir bölümü tamamlanmış vaziyette. Parkın kalan kısmına ise ilçe merkezinde olması sebebiyle emekliler lokali ve çay bahçesi yapımına başlandı. Çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı ve öncelikle bu alana perde beton atılarak Şehitlik Anıtı kısmından ayrıldı ve toprakla dolgu yapılarak yol hizasına kadar yükseltildi. Hava şartları elverişli olduğu müddetçe çalışmalar devam edecek ve bu sosyal alan olarak planlanan mekan kısa bir süre içinde halkımızın hizmetine açılacaktır. Şimdiden ilçemiz için hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.