""

Sarıkaya Belediyesinden Halep’e yardım kampanyası « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:41

Sarıkaya Belediyesinden Halep’e yardım kampanyası

Sarıkaya Belediyesi tarafından “Halep’e yardım köprüsü” adı altında yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında gıda, giysi ve ilaç yardımı yapılacak.

Sarıkaya Belediyesinden  Halep’e yardım kampanyası
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, “Sarıkaya’dan Halep’e Yardım Köprüsü” adı altında kampanya başlattıklarını belirtti. Açıkel, “Ülkemizin dört bir tarafından Halep için çeşitli yardım kampanyaları düzenleniyor. Bütün dünya ülkeleri Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalması büyük bir utanç kaynağıdır. Biran önce bu acıların son bulmasını istiyoruz. Oradaki mazlum insanların yaralarının sarılmasına bir nebze olsun katkıda bulunmak için gıda, giysi ve ilaç yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız yardımlarını Sarıkaya Belediyesi Hilal Masa birimine teslim ederek Halep’te yaşayan kardeşlerimize yardım gönderebilirler.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.