""

Sarıkaya Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 18:32

Sarıkaya Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı

Sarıkaya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda; ilçe merkezi ve köy okullarında okuyan birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunacak.

Sarıkaya Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 18:22

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, belediye tarafından ilçe genelindeki ilkokulların birinci sınıflarında eğitim görecek öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı yapılacağını açıkladı.
İlçede zengin, fakir ayrımı yapmadan bütün birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunulacağını söyleyen Başkan Açıkel, başkanlık görevine geldiklerinden beri bu hizmeti verdiklerini belirterek, ilçede eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti.
Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Açıkel, “Hazırlanan yardım paketinin içeriğini eğitim mensuplarıyla görüşüyoruz ve ortak aldığımız karar neticesinde yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bütün birinci sınıfta okuyan ilçe merkezimizde ve köy okullarımızdaki öğrencilerimize yardımlarımızı birebir kendimiz takdim ediyoruz. Paket içerisinde öğrencilerimizin bütün ihtiyaçlarını düşündük. Paketin içerisinde, okul çantası, beslenme çantası, suluk, abaküs, defter, boya, kalem, cilt, silgi ve buna benzer kırtasiye malzemeleri bulunuyor. Bu yardımla okula başlayan çocuklarımızın ailelerine bir katkıda bulunmak istedik ve çocuklarımızı sevindirmek adına her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öncesi bu kırtasiye malzemesini öğrencilerimize hediye ediyoruz.” diye konuştu. Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.